lauantai 22. helmikuuta 2014

April Fool's Day


 Joukko opiskelijoita kokoontuu kevätlomalla viikonlopun viettoon saarelle ja kun on aprillipäiväkin niin jäyniä pitää tietenkin tehdä. Asiat saavat kumminkin vakavamman käänteen kun porukan pääluku alkaa harvenemaan nopeasti ja niin on jälleen yksi "juhlapäivä" saanut tappajansa.

 April Fool's Day on yksi lukuisista 1980-luvulla tulleista slasher-elokuvista joka jäi kuuluisempien jalkoihin sekä myös useiden huonompienkin vuoksi huomioimatta vaikka jonkinasteisen kulttimaineen onkin myöhemmin saanut ja jopa uusintaversionkin vuonna 2008. Elokuvassa on useita tuttuja kasvoja muista aikansa kauhuelokuvista mikä ei sinällään yllätä kun tuottajana on ollut Frank Mancuso Jr. mutta yllätys on se että leffa on tehty suhteellisen suuri pilke silmäkulmassa vaikka asioihin suhtaudutaankin tilanteiden vaatimalla vakavuudella. Mutta jos haluat slasherisi verisenä niin sitä et tästä juurikaan saa kuten et kunnollista tunnelmaakaan mutta keskivertoa paremman juonen kylläkin jos moista kaipaa tässä lajityypissä. Näyttelijöistä vielä sen verran että kaikki ovat keskivertoa kyvykkäämpiä, hahmot vaan ovat pääosin niin peruskauraa kuin olla ja voi.

 Mutta vaikka moni asia elokuvassa onkin tehty persoonallisemmin kuin monissa muissa niin ei April Fool's Day kumminkaan paljon keskinkertaista parempi ole vaikka se virkistävä lisä onkin pahasti kaavoihinsa kangistuneessa alagenressä.

6/10

IMDb

April Fool's Day

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti