sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Alien Hunter


 Etelämantereella olevan luonnonvarojen tutkimusaseman henkilökunta löytää jäästä tuntemattoman esineen joka lähettää toistuvaa radiosignaalia, voimakkaampaa kuin yksikään ihmisen aiheuttama. Signaali huomataan muuallakin maailmalla mutta vain harvat tietävät sen merkityksen ja kun varoitusta ei voi lähettää myrskyn keskellä olevalle asemalle niin jotain pääsee vapaaksi.

 Kuulostaako tutulle ja ennenkin nähdylle? No sitä tämä kyllä onkin liki alusta loppuun vaikka pieni persoonallinenkin ote yrittääkin välillä nostaa päätään. Mutta kun hahmot ovat kattava läpileikkaus useista suljettuun tilaan sijoittuvista elokuvista ja kaikkien tekojen seuraukset menee tuttuja ratoja (panikoiva idiootti numero yksi tekee näin ja tekojen seuraus on noin) niin mielenkiinto ei pysy yllä kuin paikoitellen eikä asiaa auta loogisuus ongelmat, joihin en yleensä elokuvissa juurikaan kiinnitä edes huomiota ellei leffa ole susi, huono ohjaus sekä heikot visuaaliset tehosteet. No, näyttelijöiden suorituksissa ei ole moittimista ja onkin sääli että heidän hyvä työ menee täysin hukkaan tällaisessa tekeleessä.

 En voi suositella tätä kenellekään sillä hyvähän tämä ei ole ja nautittavaksi roskaelokuvaksikaan ei rahkeet riitä. En oikeastaan tiedä mihin elokuvan rahkeet riittäisivät mutta kai levystä saa hyvän ja uudestaan käytettävän tuopinalusen.

2/10

IMDb

Alien Hunter

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti