keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Death Ship


 Risteilyalukseen törmää yön pimennossa toinen laiva ja risteilyn viimeinen ilta päättyy komeuden uppoamiseen. Osa laivan henkilökuntaa perheineen selviytyy ja päätyy ajelehtimaan keskelle ulappaa lautantapaisella jolta he kumminkin pelastautuvat vanhalle, ruosteiselle laivalle joka on ankkuroituna keskellä ei mitään ja jonka joukkio huomaa vasta kymmenen metrin päästä. Joten ei ihme etteivät he myöskään huomaa merkkejä siitä että kannattaisi lähteä mieluummin uimaan kuin jäädä.

 Death Ship on jälleen kerran hyvä esimerkki siitä miten huono ohjaus sekä (todennäköinen) välinpitämättömyys koko kauhugenreen näkyy lopputuloksessa. Kyllä, joissain elokuvissa, varsinkin kauhun alagenreissä, riittää pitkälti vain se että porukkaa kuolee mutta silti sellaistenkin toimivuuteen tarvitaan joku koukku johon tarttua, sekä korkeampi raatolaskurin lopputulos, ja vaikka tässäkin on lupaava idea niin liian moni asia tyritään tekemällä asiat kuten lukuisissa muissakin ilman persoonallisuuden häivää vaikka laiva tapahtumapaikkana ei kieltämättä aivan tusinatavaraa olekaan.

 Hahmoissa, tai näyttelijöissä, ei ole Richard (R.I.P) Crennan läsnäolon ohella mitään sympaattista tai pätevää, George Kennedykin onnistuu olemaan huomattavasti tasonsa alapuolella, vaikka pari lapsinäyttelijää onnistuukin pysymään ärsyttävyys kynnyksen paremmalla puolella kovasta yrityksestä huolimatta.

 Kun kuvauksissa käytetty laiva hajosi jo ensimmäisen tunnin jälkeen ja se piti ankkuroida paikoilleen niin kenties tekijöiden olisi pitänyt ottaa vinkistä vaarin ja luovuttaa sillä Death Ship on heikko elokuva kaikilta osa-alueiltaan ja jollet ole fanaattinen Richard Crenna fani niin jätä katsomatta.

2/10

IMDb

Death Ship

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti