lauantai 11. tammikuuta 2014

The Being


 Pieni Pottsvillen kaupunki Idahossa ei ole sen kummempi kuin suuretkaan: Rikoksia on, ihmisiä katoaa eikä lapsetkaan ole turvassa. Mutta kun kylän raitille ilmaantuu rellestämään tappava ja vihreää limaa erittävä hirviö niin kaupungin lainvartijoille tulee muutakin tekemistä kuin luvattomien kalastajien ja paikallisten juoppojen pidättäminen.

 Jotkut ohjaajat jäävät tietoisuuteen huonoudellaan ja ohjaaja Jackie Kong on yksi niistä. Nainen teki 1980-luvulla kourallisen elokuvia ja tämän perusteella aion ottaa muutkin tuotokset katseluun sillä niistä Blood Diner on ainoa jonka olen nähnyt ja senkin katsomisesta on parikymmentä vuotta. Syynä muiden katsomiseen on se että tämä on huono kaikin puolin ja yksityiskohtiin en mene sen tarkemmin sillä huonoutta riittää. Jopa niin paljon että jos omaat samoja taipumuksia kuin minä niin tämä kannattaa ehdottomasti katsoa sillä elokuvan huonoudesta nauttii ja naurun pyrähdyksiä tulee väkisinkin. Mutta vaikka tämä onkin huono niin silti paikoitellen, varsinkin lopputekstien alkaessa, tulee mieleen että onko tämä tarkoituksella tehty tallaiseksi? Onko kyseessä jonkinlainen parodiaksi tarkoitettu tuotos vai eikö tekijöillä ei ole hirviöelokuvien tekemisestä mitään hajua? Tai elokuvien tekemisestä ylipäätään? Miksi näyttelijä Bill Osco on ottanut tämän krediitteihin nimekseen Rexx Coltrane? Miksi hän käyttää ohjatessaan nimeä Januse Alucard Stelloff? Mielenkiintoisia kysymyksiä joihin aion ottaa selkoa.

 Joka tapauksessa roskan ystävän kannattaa tämä katsoa mutta jos ei moinen kiinnosta niin välistä jättäminen on ainoa järkevä päätös The Beingin kohdalla.

7/10

Imdb

The Being

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti