tiistai 14. tammikuuta 2014

Cloudy With a Chance of Meatballs 2


 Flint Lockwoodin unelma on toteutunut: Hän on päässyt töihin Chester V:n, lapsuuden idolin, yritykseen. Unelmat voivat joskus muuttua painajaisiksi eikä sankaritkaan ole aina ihailemisen arvoisia mutta koti on koti ja kun Flintille tulee tilaisuus palata kotisaarelle pysäyttämään hänen edelleen toiminnassa oleva kone niin tilaisuuteen täytyy tarttua. Mutta onko mikään koskaan sitä miltä näyttää?

 Jatko-osien suhteen tulee oltua useasti varuillaan siksi että taso yleensä tippuu rajusti. Vaikka Cloudy With a Chance of Meatballs 2 ei olekaan ensimmäisen tasoinen niin ei elokuva missään nimessä huono ole ja mikä parasta niin se ei sorru vain toistamaan ensimmäisen tapahtumia vaan vie tarinan aivan uuteen suuntaan. Leffa on selkeästi suunnattu enemmän nuoremmalle yleisölle erilaisilla hahmoilla kuten uuniperunavirtahepo, banaanistrutsi ja meloninorsut sekä myös trailerissa olevalla mansikka Barryllä ja teknisesti elokuva on huikea, veikkaankin että teattereissa 3D: nä tämä on ollut hieno mutta ei tämä kotiteatterissakaan heikolta näytä. Alkuperäiset ääninäyttelijä tekevät taas loistavaa työtä, tosin Mr. T: n on korvannut Terry Crews eikä hänkään pettymystä tuota, ja käsikirjoituksessa sorrutaan loppupuolella kliseisiin joka syö elokuvan tehoa muttei kumminkaan liian pahasti.

 Elokuvaa katsoessa pieni lapsi sisällä hurrasi vaikka aikuinen jäikin kaipaamaan jotain enemmän mutta kyllä tämä oli kumminkin positiivinen kokemus muutamaa jo edellä mainittua klisee ongelmaa lukuunottamatta.

8/10

Imdb

Cloudy With a Chance of Meatballs 2

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti