lauantai 18. tammikuuta 2014

Parasite


 Tohtori Paul Dean on pakomatkalla hallituksen kätyreiltä ydinsodan osittain tuhoamassa U.S.A. :ssa sillä hänellä, ja hänessä, on jotain jonka isot herrat haluaa. Tämä "jokin" on tietysti vaarallinen ja se pääsee vapauteen.

 Embassy Pictures, Irwin Yablans, Charles Band, Stan Winston. Nimiä joita nähdessä herää toivo edes jonkinlaisesta laadusta. Mutta koska kaikki oli tässä vaiheessa vielä aloittelijoita ja Embassy Pictures aloitteleva yhtiö niin laatu jää jokseenkin kauas tästä Demi Mooren tähdittämästä tarinaltaan sekä toteutukseltaan hyvin yksinkertaisesta elokuvasta, Mooresta tosin oli jo tässä vaiheessa nähtävissä niitä kykyjä jotka teki hänestä myöhemmin vähäksi aikaa tähden. Parasite on liian tylsä jotta siitä olisi hyväksi roskaelokuvaksi sillä vasta viimeisen puolen tunnin aikana alkaa tapahtumaan edes jotain, ensimmäiset 50 minuuttia kun on pääasiassa huonojen näyttelijöiden edesauttamuksien seuraamista tusinarooleissa, ja päästäänpä jopa näkemään Stan (R.I.P.) Winstonin varhaisia erikoistehosteita. Yablans ja Band taas vakiinnuttivat nimensä lähtemättömästi kauhuelokuviin vuosien varrella eikä tämä kuulu kummankaan ylväämpiin hetkiin.

 Parasite on mahdollisuus nähdä kerralla monen uran alkuvaiheita mutta siihen ne syyt oikeastaan jäävätkin sillä parempiakin huonoja elokuvia olen nähnyt, lukuisia. Mutta on niitä huonompiakin olemassa.

4/10

Imdb

Parasite

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti