tiistai 14. tammikuuta 2014

Big Ass Spider!


 Tuholaisentorjujia tarvitaan joskus oikeasti, joskus taas turhien pelkojen vuoksi. Kun Alex Mathisia puree hämähäkki eräällä työkeikalla asiakkaan typeryyden vuoksi niin sairaalareissuhan siitä tulee ja rahavajeen vuoksi hän tarttuu tilaisuuteen kun paljastuu että sairaalan ruumishuoneella on hämähäkkejä mutta joskus olisi viisainta syödä makarooneja 3 kuukautta kuin säästää rahaa, henkikulta kun on korvaamaton.

 Ohjaaja Mike Mendez teki vuonna 2006 suhteellisen onnistuneen The Gravedancersin (Nurinanurkka) ja kun huomasin että hän on ohjannut näinkin messevästi nimetyn jättiläishämähäkki elokuvan niin pakkohan se oli nähdä. Odotuksia siis oli mutta valitettavasti niitä ei kyetä lunastamaan kuin paikoitellen vaikka kyllä tämä pieksää SyFyn vastaavista valtaosan. Yksinkertaista tarinaa ei ole yritetykään mutkistaa liikoja mutta silti kaikki tuntuu junnaavan, kauhun ja komedian kampitellessa toisiaan vuoronperään, yhteistyön pelatessa liian harvoin. No, vilahtihan tässä itse Lloyd Kaufman kuolemassa.

 Olen ollut lapsesta lähtien jättiläisötökkä/-lisko/-mikä tahansa fani mutta välillä kaipaan Arachnophobian kaltaisia pienemmän mittakaavan tyylisiä juttuja. Toisaalta, tämän vuoden yksi odotetuimmista on minulle uusi Godzilla joten pienet ötökät odottakoon vuoroaan, ainakin toistaiseksi.

5/10

Imdb

Big Ass Spider!

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti