lauantai 11. tammikuuta 2014

Altered


 Wyatt, Duke, Otis ja Cody ovat parhaita kaveruksia. Tai olivat ennenkuin heille tapahtui jotain joka vaatii kostamista ja nyt, 15 vuotta myöhemmin, aika on koittanut. Asiaa on suunniteltu ja yritetty jo pitkään mutta parhaimmatkaan suunnitelmat eivät yleensä mene niinkuin niiden pitäisi mennä.

 Kuubalaissyntyinen ohjaaja Eduardo Sánchez räjäytti pankin 1999 julkaistulla The Blair Witch Projectilla kaverinsa Daniel Myrickin kanssa mutta sen jälkeen valtavirta on unohtanut molempien olemassaolon. Elokuvien tekemistä ei kumpikaan ole lopettanut mutta suosio ei ole uusiutunut ja tämän perusteella en sitä ihmettele sillä vaikka Alteredissa on potentiaalia paljonkin niin ensimmäisen 45 minuutin ajan sitä potentiaalia tuhoaa lukuisat pienet ongelmat ja vitutuskäyrä pysyy tasaisena hyvistä hetkistä huolimatta. Tai kenties juuri niiden vuoksi sillä niistä näkee että elokuvan toimivuus olisi ollut loppujen lopuksi hyvin pienestä kiinni. Loppupuoli taas on huomattavasti paremmin toimivaa mutta tuhot ovat jo tapahtuneet eikä touhusta jaksa enää innostua.

 Altered on valitettavan epätasainen elokuva jota rehellisesti sanottuna vitutti katsoa haaskatun mahdollisuutensa vuoksi vaikka nyt kokonaisuus jääkin keskinkertaisuuden yläpuolelle. Mutta kun olisi ollut edes hiukan enemmän yritystä...

6/10

Imdb

Altered

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti