sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Last of the Living


 Morgan, Ash ja Johnny ovat selvinneet tappavan viruksen aiheuttamasta joukkotuhosta ja he saattavatkin olla viimeiset elossa olevat ihmiset maan päällä, tosin eläviä kuolleita riittää siitäkin edestä. Eikä tilanne tunnu heitä haittaavan vaan sohvaperunoille sopii eläminen muiden taloissa ja eipähän ole niin paljon kilpailijoita jäljellä olevan ruuan suhteen. Mutta eloonjääneitä on tietysti muitakin ja kun nainen tarvitsee apua niin sohva on hylättävä.

 Katsoin tämä Uusi-Seelantilaisen leffan ensimmäisen kerran sen julkaisun aikoihin kuutisen vuotta sitten ja muistelin elokuvaa huonoksi. Vaikka joku älyllisesti rajoittunut onkin tätä Shaun of the Deadiin verrannut niin muistikuvani pitivät yllättäen paikkansa sillä heikkohan Last of the Living on.

 Elokuva on tylsä ja vähäverinen eikä sen toinen toistaa rasittavammista hahmoista jaksa kiinnostua vaikkei näyttelijöissä suurempaa vikaa olekaan (maskeerauksissa ja tehosteissa onkin niitä vikoja sitten enemmälti), vilahtaapa tässä pienellä osalla mm. The Hobbit: The Battle of the Five Armiesista tuttu Mark (Dori) Hadlow. Tuttujen naamojen näkeminen ei nyt sinällään yllätys ole, Uuden-Seelannin elokuvateollisuuden palveluksessa olevien määrä kun taitaa olla rajallisempi kuin Suomen.

 Maailmassa on paljon hyviäkin zombie leffoja mutta Last of the Living ei ole yksi niistä. En usko että kaljan ja kaveriporukan yhdistelmäkään pystyisi tätä pelastamaan.

4,5/10

IMDb

Last of the Living

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti