perjantai 13. marraskuuta 2015

Insidious: Chapter 3


 Quinnin äiti on kuollut ja yrityksistä huolimatta tyttö ei ole saanut häneen yhteyttä. Mutta kuolleet kuulevat, kaikki kuolleet, sillä linjat tuonpuoleiseen eivät ole suojattuja ja tyttö onkin tietämättään saanut yhteyden johonkin muuhun manan mailla olevaan ja neito perheineen on pulassa. Ainoa joka voisi heitä auttaa on omien demoniensa kanssa painiva meedio Elise Rainier mutta onko jo liian myöhäistä?

 Odotin jatkoa kakkoseen sillä sen tarina jäi osittain kesken mutta ei, Insidious: Chapter 3 on prequel, esiosa jossa tutustutaan paremmin joihinkin tuttuihin hahmoihin sekä heidän taustoihinsa. Kai sarja saa sitten kunnollisen lopun neljännessä osassa jonka teosta ei tällä hetkellä ole minkäänlaista tietoa.

 Mutta Chapter 3 on ensinnäkin hyvä prequel ja toiseksi se on myös yllättävän hyvä kolmanneksi osaksi. Hahmot toimii ja varsinkin Lin Shayen näyttelemä Elise on mieleenpainuva persoona jollaisia on harvassa. Juoni ei ole yllättävä mutta ensimmäisestä osasta lähtien lankoja käsissään pitäneen käsikirjoittaja/näyttelijä/ohjaaja Leigh Whannellin visio on voimakas sekä jotain muuta kuin ne perinteiset kuviot jollaisia tällaisissa elokuvissa on totuttu näkemään.

 Kolmas osa ei ole tasoltaan edeltäjiensä luokkaa muttei se nyt kovin kauaskaan niistä jää ja jos et ole sarjan muita osia nähnyt niin tästä voisi mielestäni oikeasti aloittaakin sillä pääjuoni on täysin omansa ja tulevaan vain viitataan parissa kohtauksessa. Se että onko järkevää aloittaa sarjan katsominen kolmannesta onkin sitten eri asia sillä nekin pienet viittaukset paljastavat yllättävän paljon.

7/10

IMDb

Insidious: Chapter 3

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti