perjantai 5. joulukuuta 2014

Ninja Assassin


 Salamurhia on tapahtunut läpi historian ja varsinkin korkea-arvoisten poistamiseen on useasti käytetty Yhdeksän Klaanin jäseniä joiden toiminnasta kiinnostuu innokas Europolin tutkija Mika. Yksi näistä klaaneista on Ozunu jonka jäsenistä Raizo kuuluu ninjojen parhaimmistoon mikä on huono juttu heikommille salamurhaajille sillä Raizo on lähtenyt koston tielle entisiä tovereitaan vastaan.

 Ohjaaja James McTeiguen ura lähti hienosti käyntiin V for Vendettalla (IMDb) ja ei miehen The Raven (NurinaNurkka) ole hassumpi. Eikä tälläkään kertaa ohjauksessa ole vikaa mutta käsikirjoituksessa ja tarinan kuljetuksessa on liikojen takautumien vuoksi eikä tällaisena toteutettu CGI ainakaan auta parantamaan kokonaisuutta. Reipas verisyys tosin auttaa paljonkin sillä sitä puolta nähdään sen verran runsaasti että moni splatter-elokuvia (Wikipedia) tekevä saisi ottaa oppia tästä, ilman CGI-verta kumminkin.

 Shô Kosugi oli lapsuuteni suuria sankareita Revenge of the Ninja (IMDb) elokuvien vuoksi joten jo hänen nimensä näkeminen alkuteksteissä toi kivoja värinöitä. Muita värinöitä elokuvassa oli muutama todella komea taistelukohtaus joita ei oltu pilattu jatkuvilla hidastuksilla sekä jo mainittu verisyys joka ei tässä tapauksessa tarkoita väkivaltaa muuten kuin sarjakuvamaisessa mielessä.

 Dark Castlen (mm. NurinaNurkka) elokuviin tulee suhtauduttua suurella varauksella ja koska tässä on tuottajina Wachowskin sisarukset ja Joel Silver niin varaus oli vielä suurempi heidän onnistumisistaan huolimatta, epäonnistumiset kun ovat heillä olleetkin sitten kunnon mahalaskuja. Varauksellisuus kannatti sillä elokuvasta ei jäänyt paha maku suuhun.

6,5/10

IMDb

Ninja Assassin

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti