perjantai 19. joulukuuta 2014

Infestation


 Cooper on kova yrittämään elämässä mutta onnistumis prosentti on heikko. Tämän hetkinen työpaikkakin on lähdössä alta mutta asiat menee pahemmaksi kun hän herää seittiin käärittynä työpaikkansa lattialta, metrisen koppakuoriaisen vipeltäessä lattialla. Ihmisiä heräilee lisää mutta ötököitäkin on lisää, myös taivaalla. On aika miehistyä ja selviytyä.

 Infestation kuuluu ötökkä elokuvien parhaimmistoon, jos ajatellaan vähintään TOP-20: tä, mikä on outoa koska kyseessä on kumminkin suhteellisen uusi elokuva. Toki nykyäänkin tulee hyviä elokuvia mutta silti minulle toimii yleensä parhaiten vähintään 20 vuotta vanhat teokset varsinkin tällaisen lajityypin edustajien suhteen. Yksi syy tämän hyvyyteen on tietysti hyvin toteutetut hyönteiset mutta myös henkilöhahmot toimii todella hyvin ja jopa tarinassa on jotain persoonaakin. Myös kauhun ja huumorin yhdistelmä on saatu toimimaan mutta leffan loppu on sen verran ärsyttävä että minun on pakko rokottaa siitä piste vaikka mistään ennalta-arvattavasta ei voi ainakaan puhua. No, joku voisi varmaan pitää sitä hyvänäkin vitsinä mutta minä en voi

 Käsikirjoittaja/ohjaaja Kyle Rankin on vielä suhteellisen kokematon mutta toivottavasti hänelle annetaan uusia tilaisuuksia näyttää kykynsä vielä ensi vuonna ensi-iltansa saavan Night of the Living Debin (IMDb) jälkeenkin.

7/10

IMDb

Infestation

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti