lauantai 22. maaliskuuta 2014

Deadly Descent: The Abominable Snowman


 Ninan veli Brian katoaa vuoristoon jonne hän on väittänyt menneensä laskettelemaan mutta hänen vuorilla oloonsa on kumminkin täysin muu syy. Kun etsintäryhmäkin katoaa niin mitäpä sisko ja Brianin armeija kaverit voivat tehdä muutakaan kuin lähteä etsimään miestä itse. Mikään armeija koulutus ei kumminkaan ole voinut valmentaa heitä siihen mikä vuorilla asustelee.

 Deadly Descent: The Abominable Snowman on jälleen kerran taattua SyFy-laatua eli teos on kammottavasti näytelty, sisältää tökeröa dialogia, tehosteet ovat surkeaa CGI: tä ja juoni on mitätön eli juuri sitä mitä pelkäsinkin. Joten miksi katsoa tekele ylipäätään? No, yksi syy on se että katson huonoja elokuvia, vaikka todennäköisesti ne aiheuttavatkin aivokasvaimen, ja toinen syy on se että elokuvalla on suomalainen ohjaaja, Marko Mäkilaakso joka on tähän muokkautunut Mark Makilaaksoksi. Hänen War of the Dead: Stone´s War (NurinaNurkka) antoi merkkejä jonkinlaisista kyvyistä ja ilmeisesti se potentiaali huomattiin rapakon takanakin ja tämä onkin hänen ensimmäinen amerikoissa tehty työ, pari muuta onkin jo tulossa, ja kyllä tässäkin on pieniä merkkejä kohtalaisesta visuaalisesta ohjaajasta mutta ilmeisesti kuvauspäiviä on ollut vähän ja joko näyttelijät ovat olleet oikeasti surkeita tai henkilöohjausta mies ei osaa lainkaan sillä kameran edessä kohkaavien hahmojen tönkköys on omaa luokkaansa. Huonon CGI: kin olen useasti voinut antaa anteeksi jos sitä on edes yritetty käyttää järkevästi  mutta jos tämän lumimies on näyttänyt paperilla toimivalle niin ruutuun se ei ole kyllä päätynyt kovin kummoisena karvakasana.

 "Kiitos" FOX TV-kanavalle elokuvan näyttämisestä nimellä Yeti muutama päivä sitten sillä säästyipähän vaiva tämän etsimisen suhteen, sen olisin tehnyt jossain vaiheessa ohjaajan vuoksi, mutta jos sinua ei kiinnosta suomalaisten elokuvantekijöiden edesottamukset maailmalla niin ei varmaan kannata tätä(kään) katsoa.

2/10

IMDb

Deadly Descent: The Abominable Snowman

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti