sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Alien Origin


 Vuonna 2011 pienen Belizen (entinen Brittiläinen Honduras joka vieläkin tunnustaa brittimonarkian hallitsijakseen) erikoisjoukot ovat pari vuorokautta kestävällä tehtävällä valtion rajalla ja heidän mukanaan on tv-kuvausryhmä. Ja vaikka he ovat keskellä viidakkoa 150 mailin päässä merestä niin silti he löytävät veneen pieneltä aukiolta mutta kuinka, ja miksi, niin on käynyt?

 Alien Origin on jälleen yksi found footage, tai mockumentary, tuotos joka on kasattu useammasta kamera lähteestä. Elokuva on myös jälleen kerran yksi lisä oman genrensä häpeäpilkkuihin joistain hyvistä ideoistaan huolimatta sillä valtaosa elokuvasta on täysin tunnelmatonta haahuilua viidakossa tärisevien kameroiden kuvatessa kaikkea, pääosin yllättävän realistisen oloisesti, ja välillä kamerassa vilahtaa jotain ja sitten kamera heiluu niin maan helvetisti ja välillä muistetaan huutakin ettei varmasti jää epäselväksi että jotain pelottavaa on tapahtunut. Sillä että mitä on tapahtunut ei ole väliä, pääasia että yritetään antaa mielikuva jostain tapahtumasta. Elokuvan ohjanneen Mark Atkinsin ura ei ole muutoinkaan ollut Ö-luokkaa kummempaa osastoa ja sanat ripoff sekä SyFy kuvaakin miehen tuotoksia täydellisesti, eikä linja ole tämän jälkeen sen kummemmaksi näköjään muuttunut, ja tässäkin on yritetty tehdä [Rec]: iä (NurinaNurkka) Predator (NurinaNurkka) höysteillä. Näyttelijät taas... No, aloittelijoita suurelta osin mutta kenties pitäisi harjoitella vielä, paljon. Tai vaihtaa alaa.

 Joskus pitäisi uskoa IMDb: n arvosteluja ja älytä jättää katsomatta elokuva joka on saanut alle kaksi pistettä tai ainakin lopettaa heti kun älyää noilla pisteillä olevan elokuvan olevan mockumentary jonka tuotanto yhtiönä on toiminut Asylum. Lohtuna tässä asiassa on se että kun huominen koittaa niin en muista koko tekeleestä yhtään mitään. Toivottavasti.

1/10

IMDb

Alien Origin


DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti