lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mimic: Sentinel


 Marvin on ulkomaailmasta eristäytynyt ja valokuvausta harrastava liki kaikelle allerginen erakko jonka harrastus menee enemmän tirkistelyn puolelle, kuvauskohteena kun on asiasta tietämätön naapurusto. Hän on myös selviytyjä viruksesta jonka vuoksi Judas-rotu aikoinaan luotiin. Sen myötä hän on myös vainoharhainen ja soittelut poliiseille tai Tautienvalvontakeskukseen ovat arkipäivää eli kukaan ei tahdo uskoa kun hän väittää nähneensä siskonsa kanssa murhan, kameran linssin läpi tietysti. Eikä asuinympäristö tule koskaan olemaan entisellään.

 Sarjan kolmas osa on hiukan kakkosta parempi ja tarinan kerronnaltaan perinteisempi trilleri Hitchcockin Rear Windown tyyliin. Samalle tasolle Mimic: Sentinel ei tietenkään pääse monistakin syistä. Pää syy on ettei Petty ole mikään kummoinen ohjaaja, toinen syy on heikompi käsikirjoitus ja kolmas heikommat näyttelijät sillä vaikka Lance Henriksen mukana onkin niin ei hänen karismansa tälläkään kertaa aivan kaikkeen pysty, varsinkaan kun ruutuaika on kovin vähäinen. Amanda Plummer on jälleen tyypillisessä outoilu roolissaan joskaan ei niin häiritsevästi kuin normaalisti ja loput onkin liki turhia suun aukojia. Hyvää tunnelmaa lähtee alusta lähtien rikkomaan turhanpäinen kuvallinen kikkailu jota voi MTV-tyyliksikin sanoa ja lopullisen tuhon tunnelmalle tekee useat traagisuutta hakevat, ylidramatisoivat tekotaiteelliset hetket ja musiikit.

 Hyvä ensimmäinen on haaskattu aivan täysin heikoilla jatko-osilla mutta onneksi tässäkin Judakset olivat hienoja vaikkakin niitä näkyi todella vähän eikä neljättä ole ainakaan vielä tullut. Ja jos taso on tätä niin ei tarvitse tullakaan.

5/10

IMDb

Mimic: Sentinel

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti