lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mimic 2


 Susan Tylerin luomuksia ei ole näkynyt vuosiin ja New Yorkin tilanne on palautunut normaaliksi. Ainakin pinnalta mutta maan alla evoluutio on tehnyt tehtäväänsä ja tämän keskelle joutuu tahtomattaan Remi Panos, joka oli mukana myös ensimmäisessä, opettajatar jonka onnea miesasioissa voisi hyvänä päivänä kutsua heikoksi. Kun poliisi ottaa häneen yhteyttä harvinaisten hyönteisten myyjän kuolemaan liittyen ja miesehdokkaillekin alkaa käydä huonosti niin on selvää että Remi onkin lähempänä keskustaa kuin kukaan haluaisi olla.

 Kohtalaisen yllättävä aloitus lupaa jostain paremmasta mutta kun tarina etenee ja lähdetään tutustumaan hahmoihin niin totuus paljastuu hyvin pian. Käsikirjoitus on heikko ja hahmot mitään sanomattomia, sekä pääosin raivostuttavia, joiden puolesta ei jaksa hurrata ja ainoa näyttelijä joka tekee muutakin kuin kliseisiä maneereja on Remiä näyttelevä Alix Koromzay. Missään ei ole oikein uskallettu ottaa riskejä, ainoana poikkeuksena Judaksen pienoinen, ja onnistunut, kehitys ja "pieni budjetti" (10 miljoonaa taalaa) on tainnut rajoittaa tekemistä.

 Mutta Michael Bay sai aikaan 19 miljoonalla Bad Boysin eli joku ei ole osannut laittaa rahoja oikeaan paikkaan, ei lähellekään sitä, sillä olen nähnyt huomattavasti parempia ja kunnianhimoisempia parilla miljoonalla tehtyjä. Siis samoihin aikoihin tulleita eli inflaatiot sun muut pankkien sekä poliitikkojen luomat kriisit ei ole niin paljoa vaikuttaneet rahan arvoon.

 Joskus jatko-osat ovat hyviä, ensimmäisen veroisia tai äärimmäisen harvoin jopa parempiakin mutta nyt kohtalaisista tehosteista ja edelleen näyttävistä olennoista huolimatta muut toimivat osa-alueet jäävät vähäisiksi. Kyllähän tämänkin katsoo ilman itsetuhoisia ajatuksia sillä loppupuolella on hyviäkin hetkiä mutta jos välillä käy TV:n lähettyviltä poissa eikä muista paussia päälle laittaa niin alkuunpäin kelausta ei tarvittse käyttää.

4/10

IMDb

Mimic 2

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti