lauantai 11. maaliskuuta 2017

The Dead Next Door


 Zombeista alkaa olemaan riesaa mutta onneksi eläviä kuolleita vastaan on perustettu Zombie Ryhmä joka harventaa niitä ja auttelee siinä samalla tiedemiehiä etsimään parannuskeinoa. Yksi lisä ongelma on sekopäiset uskovaiset jotka yrittävät suojella zombeja. Ongelmia siis riittää mutta löytyykö lopullista ratkaisua?

 Savini, Romero, Raimi ja King. Siinäpä teille nimiä joita tämän tekeleen hahmoilla on ja nuo ovat oikeastaan parasta antia mitä tämä p*ska tarjoaa kohtalaisten tehosteiden sekä hyvän verimäärän ohella. Niin no, onhan tässä ohjaaja/näyttelijä Scott Spiegel jonka Intruder on hyvä elokuva mutta ei se paljon tätä leffaa auta.

 Näyttelijät ovat pääosin todella surkeita ja ei ohjaus tai mikään muukaan osa-alue oikein toimi vaikka yritystä selvästi on kuten joitain hyviä ideoitakin (Jopa omiakin vaikka osa onkin pöllitty muista leffoista) mutta kun toteutus k*see niin se ku*ee sitten pahasti kirvellen.

 Jos haluat nähdä huonoa roskaa niin tämä on sinulle, minä taidan mieluummin katsoa vaikka Spawn of the Slithisin uudestaan tai hakata päätä seinään The Berzerkerin tahdissa.

2/10

IMDb

The Dead Next Door

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer (Verinen leffa eli Blogger sensuuri?)

The Dead Next Door

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti