lauantai 11. maaliskuuta 2017

Alien From the Deep


 Pari Greenpeacen edustajaa pääsee salaa syrjäiselle saarelle jossa heidän saamien tetojen mukaan tapahtuu räikeitä luonnonsuojelurikoksia. Kyseessä onkin E-Chem-yhtiön radioaktiivisen jätteen dumppaaminen tulivuoreen jonka seurauksena maan alta nousee uutta elämää joka on luonnollisesti sitä tappavaa sorttia.

 Uskomattomia erikoistehosteita, uskottavaa dialogia, hienoja suorituksia näyttelijöiltä, visionääristä ohjausta sekä jouhevaa tarinankerrontaa. Näitä asioita ei tässä Antonio Margheritin ohjaamasta elokuvasta löydy.

 Mutta koska taitoja/rahaa ei ole juurikaan ollut niin onneksi kaikki on tehty juuri sopivan surkeasti ja sopivalla intohimolla sillä vaikka mitään uskottavaa tässä ei olekaan niin kyllähän tämän parissa viihtyi, ainakin suurelta osin. Tai ainakin niiltä osin jolloin katsoin tätä tarkkaavaisesti sillä ajatus/katse taisi välillä harhailla pahemmankin kerran tai sitten tarinankerronnassa oli pahempia aukkoja kuin tajusinkaan.

 Mutta mitäpä tästä Italialaisesta eksploitaatio/ripoff leffasta oikeastaan muuta: Jos haluat katsoa surkean hyvän hirviöleffan niin tässäpä yksi hyvä vaihtoehto ja jos et niin sitten älä katso tätä.

6,5/10

IMDb

Alien From the Deep

DVDCompare

DVD

Trailer (Saksaksi)

Alien From the Deep

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti