sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Night Shadows


 Josh ja Mike ovat road tripillä mutta varomaton ajaminen sekä suun aukominen väärään aikaan aiheuttaa auton ojaan päätymisen jossain päin etelävaltioita. Kaiken kukkuraksi Mike katoaa majatalon tapaisesta ja häntä etsiessään Josh löytää itselleen naisen, kuolleen lapsen sekä punaniskoja jotka ovat jostain syystä käyneet normaalia aggressiivisemmiksi. Ja ne käyvät koko ajan pahemmiksi sekä runsaslukuisimmaksi.

 Sekä todella huonosti maskeeratuiksi sillä tuo kuvassa oleva esimerkki on juurikin sitä mitä leffalla on pääosin tarjottavana. Lisäksi tarjolla on muutoinkin heikkoja tehosteita sekä keltaista nestettä jota väitetään radioaktiiviseksi.

 Näyttelijöistä ei kumminkaan susi surkeita ole kuin muutama ja h*lvetti kyllähän Bo Hopkins ja Wings Hauser ovat aina näkemisen arvoisia. Käsikirjoitus on peruhuttua mutta hyvässä mielessä sillä viruksen saastuttamat punaniskat on toimiva konsepti, toteutus on se kintuille p*rkeleen pahasti ku*eva puoli.

 Night Shadows, a.k.a. Mutant, on roskaa ja se on hyvin lähellä hyvää, toimivaa roskaa. Sellaiseksi tämä ei kumminkaan nouse vaikka katsoessa v*tutus käyrä nouseekin,

3/10

IMDb

Night Shadows

DVDCompare

DVD

Trailer

Night Shadows

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti