torstai 16. maaliskuuta 2017

The Day the World Ended


 Jennifer Stillman on pienen Sierra Vistan kaupungin ala-asteen uusi psykologi jolle on päivänselvästi tarvetta, ainakin nuorella Benillä. Muukin kaupungin väestö tuntuisi olevan pillerin jos toisenkin tarpeessa sillä käsite "normaali" on suhteellinen mutta kuten useasti on niin omituisuuteen on syynsä ja sen tohtori Stillman tulee pian huomaamaan.

 The Day the World Ended on osa Stan (R.I.P.) Winstonin tuottamaa TV-elokuvien sarjaa ja tämä on Creature Feature vol 2. Se montako tätä sarjaa on tullut ei ole minulla tiedossa mutta ne kolme jotka tiedän ovat kumarruksia (Ja ainakin nimellisiä Remakeja) vanhoille 1940-1950 lukujen kauhu- ja scifileffoille.

 Mutta jos taso on tätä luokkaa niin muihin tämän sarjan teoksiin en koe tarvetta tutustua koska toimivia piirteitä ei juurikaan ollut ja Stan Winstonin tehosteetkin oli kaukana totutusta tasosta, syynä siihen on kumminkin budjetti, ei miehen kyvyt. Leffa on tylsä, laahaava sekä todella ennalta arvattava ja pääsyynä siihen on näyttelijä valinnat kuten Randy Quaid. Arvaatteko jo? Teillä on tasan 2 vaihtoehtoa jos miehen töitä lainkaan tunnette.

 Tässä kirjoittelun lomassa otin selvää sen verran että näitä Creature Featureita on viisi ja ainoa kehutun oloinen on ensimmäisenä julkaistu She-Creature johon on jotain jatkoakin haaveiltu ainakin sen lisänimen perusteella. Katsoo joskus jos jaksaa, tätä ei oikein jaksanut.

2,5/10

IMDb

The Day the World Ended

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti