perjantai 3. maaliskuuta 2017

Flesh-Eating Mothers


 Maailmasta löytyy paljon kuolemaan johtavia sairauksia. Omassa sulkeutuneisuudessaan muhivan "rauhallisen" Amerikkalaislähiön väestön keskuudessa leviävä tauti osoittautuu kumminkin pahemmaksi kuin monet muut kun alueen naiset alkavat himoitsemaan miestensä lihaa syötäväksi eikä lapsetkaan ole turvassa. Poliisin peitellessä asioita pääsee lähiöäidit mellastamaan kaikessa rauhassa ja pian ei kukaan ole turvassa.

 Kaikkea sitä on tullut ostettuakin "Kun halvalla sai". No, enpä tuota nimen perusteella muuta odottanutkaan kuin roskaa mutta joku raja sen sietokyvyllä on.

 Mutta vaikka tämän ohjaus, musiikit, tehosteet sekä tarina ääliömäistä onkin niin ne sentään sulattaa. Se mikä ei oikein sula on toinen toistaan surkeammat näyttelijät sekä uskomattoman p*ska huumori, tosin 1-2 juttua sai nousemaan pienen hymyn tapaisen. En kumminkaan tiedä oliko ne varsinaisesti hyviä juttuja mutta ainakin todella yllättäviä.

 Myönnän sen että osa leffasta meni varmasti ohi sillä osan aikaa järjestelin figuurejani mutta kun ei kyennyt keskittymään tähän niin sitten ei. Eikä tästä oikein jaksa enempää kirjoitellakaan, huono mikä huono.

2/10

IMDb

Flesh-Eating Mothers

DVDCompare

-----

Trailer

Flesh-Eating Mothers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti