tiistai 6. joulukuuta 2016

The Borderlands


 Vatikaanilla on oma pieni tutkimusryhmä oletetuille yliluonnollisille tapahtumille sillä kukaan ei hyödy taikauskosta, vääristä uskomuksista tai valheellisista ihmeistä (Paitsi kirkot itsessään Toim. Huom). Huijauksia löytyy paljon mutta oikeat ihmeet on harvassa eikä pienen syrjäisen kirkon tapahtumat vaikuta muulta kuin papin itsensä järjestämiltä "ihmeiltä". Kameroiden ja mikrofonien valvonnan alla alkaa kumminkin paljastumaan asioita jotka ei mahdu järkeen.

 Mockumentary, tuo elokuvien kirosana, onnistuu toisinaan yllättämään. Harvoin mutta toisinaan ja The Borderlands onnistui edes hiukan virkistämään lajityyppiään. Suurin syy siihen tosin on että elokuvan idea itsessään on toimiva sekä erilainen ja leffa olisi ollut ok ihan perinteiselläkin kuvauksella.

 Näyttelijät olivat minulle täysin tuntemattomia mutta huonoa joukkoon ei mahtunut mutta vaikka The Borderlands onnistuu monella alueella huvin niin kaatuu siihen mihin niin moni muukin mockumentary eli loppuunsa. Kuinka monen näistä täytyy päätyä loputtomalta tuntuvaan hortoiluun pätkivien kameroiden ja taskulamppujen kanssa?

 Jos joskus haluat katsoa leffa jonka aikana ei kannata liikoja ajatella niin tämä on yksi niistä ja The Borderlands kannattaa katsoa 5.1 äänillä jos siihen tilaisuus on sillä äänimaailmalla leikitään todella paljon. Ihan ok, ei jää paha maku suuhun.

7/10

IMDb

The Borderlands

DVDCompare

-----

Trailer (Kauhuleffa eli Blogger sanoo NO!)

The Borderlands

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti