tiistai 6. joulukuuta 2016

Penguins of Madagascar


 Pingviinien söpöys on päivänselvyys eikä kukaan voisi niitä vihata mutta Rico, Kowalski, Private ja Skipper ovat onnistuneet luomaan itselleen vihollisen juurikin siksi kun he ovat niin hemmetin söpöjä. Mutta vaarassa on paljon muutakin kuin neljä entistä eläintarhan asukkia.

 Kolmas Madagascar animaatio oli hyvä ja siihen olisi hyvä ollut päättää. No, tavallaan päättyikin sillä muita tuttuja hahmoja tässä ei ole kuin pingviinit (sekä lopputekstien aikana vilahtavat pari muuta tuttua) ja tämä jatkuukin suoraan siitä mihin Europe's Most Wanted jäi.

 Vaikka Penguins of Madagascar ei Most Wantedin tasolle pääsekään niin on pakko myöntää etten osannut ihan tällaista odottaa, hyvässä sekä pahassa. Leffan huumori on hyvin lapsellista, omituista ja äkkiväärää positiivisessa (Osumat on todella hyviä) sekä negatiivisessa (Huteja on h*lvetisti) mielessä ja etenkin kuuluisilla nimillä vitsailu oli yllättävän toimivaa.

 Ääninäyttely toimii hyvin (Voiko Benedict Cumberbatch olla huono?) eikä visuaalisuudessakaan moittimista löydy mutta Penguins ei nouse missään vaiheessa ilmaan vaan leffa kyntää enemmän tai vähemmän koko ajan lähellä maata ja tekee välillä kuoppia kenttään ja ymmärränkin tämän saaman ristiriitaisen vastaanoton. No, turhempaakin olen nähnyt mutta silti jopa TV-sarja on toimivampi.

PS: Helsinki mainittu, TORILLE!

6/10

 IMDb

Penguins of Madagascar

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti