tiistai 20. joulukuuta 2016

Phantasm 5: Ravager


 Reggien pääkopan sisältö on todella pahasti sekaisin eikä mies enää erota todellisuutta harhoista eikä muistoja unista. Ainoat asiat mitkä hän tietää on se että Mike on löydettävä ja The Tall Man on pysäytettävä. Se että miten onkin sitten erittäin hyvä kysymys.

 Kuten sekin että miten h*lvetissä Don Coscarelli on kuvitellut tämän olevan se päätös jota kaltaiseni Phanit ovat odottaneet 18 vuoden takaisen neljännen osan jälkeen?

 Okei, tarina on toimiva, se on pakko myöntää, mutta melkein kaikki muu tahraa Phantasm-sarjan jaloa perintöä sillä siinä missä aikaisemmat osat olivat liki hienostuneita, hyviä kokonaisuuksia niin tämä on huonolla tavalla rosoinen ja likainen sekä heikosti rakennettu rävellys.

 Surkea CGI ei tietenkään auta asiaa mutta kun käytännön tehosteetkin on sitä luokkaa että jopa kömpelösti tehdyn ensimmäisen osan tehosteet näyttävät uskottavilta niin heikoilla ollaan. Myös näyttelijät, jotka ei tässä sarjassa ole koskaan olleet keskitasoa parempia, kyntävät pohjamutia ja toivottavasti ohjaajan pallilla tällä kertaa istuva David Hartman katoaa ikuisiksi ajoiksi tai sitten tyytyy vaan pysymään efektipuolella.

 Se että aikaisemmista osista tuttuja kasvoja on saatu mukaan kiitettävästi lämmittää tietysti Phanin sydäntä mutta silti kun näki lopputeksteissä kiitoksen joka on osoitettu kaltaiselleni niin oli pakko huutaa pään sisäisesti: Miksi sitten teitte tämän näin!?  

5/10 (Suuri osa tarinasta)

IMDb

Phantasm: Ravager

DVDCompare

DVD

Trailer (Jepjep, Blogger...)

Phantasm: Ravager

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti