lauantai 12. tammikuuta 2013

The Bourne Legacy


 Bourne leffat uudisti aikoinaan agentti trillerin onnistuneesti. Näköjään liiankin onnistuneesti sillä samalla kaavalla tämäkin menee. Jason Bourne oli muistinsa menettänyt Treadstone ohjelman luomus jonka tahto murrettiin ja hänestä tehtiin tottelevainen tappaja.

 Tekniikka on kehittynyt ja Aaron Cross on kemiallisilla aineilla aikaan saatu sotilas Outcome projektissa joka täytyy lopettaa meneillään olevan Bourne kohun vuoksi. Ja näin Aaronista kohtalotovereineen pitää hankkiutua eroon mutta supersoltusta ei päästäkään eroon noin vain.

 Elokuva on viihdyttävä eikä pitkästytä kestostansa huolimatta, ongelma on tarinassa jota on tehty jo kolme aikaisemminkin joten olisivat voineet yrittää keksiä jotain muutakin uutta kuin lähtö asetelmat. Jopa takaa-ajo kohtaus joista sarja on tunnettu ei vakuuta, liian pitkä eikä onnistu ryskeestä huolimatta jännittämään sekunttiakaan. Ohjaajan vaihdos ei ole tällä kertaa onnistunut ihan niin hyvin kuin aikaisemmin mutta ihan kelpo työn on Gilroy tehnyt.

 Jatkoa tulee varmasti ja itseasiassa niitä odotan mielenkiinnolla sillä tarinasta saisi irti taas uutta verta jos haluaisivat yrittää. Täytyy toivoa parasta.

7/10

IMDb

The Bourne Legacy

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti