perjantai 25. tammikuuta 2013

Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane - Unrated


 Pari tiedemiestä on onnistunut muiluttamaan Pariisiin suuntautuvan lennon lastiruumaan Vietnamilaisen itikan viruksen saastuttaman naisen jonka aviomies pitää touhua hulluutena. Samainen virus tappaa mutta herättää myös kuolleen ylöskin ja muunneltuna lääketieteen uusi läpimurto on lähellä. Hiukan turbulenssia jota viimeistä lentoa suorittava lentäjä ei oikein hallitse ja ongelmat alkavat joiden seurauksena konetta ei haluta edes Kanadaan.

 Mukana lennolla on myös kuljetettava vanki, poliisi, golfari, nunna, sekalainen seurakunta keski-ikäisiä ja sen rajapyykin ylittäneitä sekä tietysti pilaamaan touhua on laitettu jokunen todella ärsyttävä parikymppinen joiden kuolemaa toivoo alusta alkaen eikä niiden mukana olo ainakaan nosta leffan pisteitä. Kuten ei myöskään kammottava alku tunnari. Eikä loppu tunnarikaan aiheuta tuskaa kummempia tuntemuksia.

 Virus epidemia lentokoneessa on hyvä idea ja toteutus toimiikin osittain. Näyttelijöiden suoritukset on jopa kokeneimpia konkareita myöten heikkoa mutta kumminkin siedettävää ja splatter puoli on hanskassa sekä itse virustartunnan saaneet käyttäytyy hyvin epäzombiemaisesti nyky kauhuleffa asteikolla alun "ei taas näitä" olon jälkeen. Hyvä näin sillä eiköhän ole nähty jo tarpeeksi Usain Bolt virus zombeja jotka vaan juoksee ja ärisee. No, sitähän nämäkin tekee mutta sentään muutama yllätyskin on. Kun sekaan on saatu muutoinkin joitain hauskoja ja persoonallisia juttuja niin kyllä yksi lauantai aamu tämän kanssa menee sujuvasti.

6,5/10

IMDb

Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane

DVDCompare

DVD

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti