torstai 24. tammikuuta 2013

Phantasm 3: Lord of the Dead - Unrated


 Phantasm 3 on jälleen suoraa jatkoa edeltäjäänsä vaikka pari vuotta koomassa ollaankin. Ajojahti The Tall Manin pysäyttämiseksi jatkuu ja apuja saadaan niin menneestä kuin nykypäivästäkin.

 Don Coscarelli sai kolmanteen enemmän lankoja taas käsiinsä kakkosen jälkeen ja myös haluamansa näyttelijät takaisin mikä on tottakai hyvä juttu. Se että jo ensimmäisessä kuollut palaa näyttelemään hahmoaan, kummituksena/sieluna/minälienä, ja on tietty ikääntynyt sekä lihonut ei haittaa ainakaan minua. Mukaan on laitettu lisää komiikkaa sekä hyviä tehosteita, miinuksena CGI mutta onneksi sen käyttöä on hillitty pakolliseen minimiin ja olikin aikoinaan ensimmäisten kauhuelokuvien joukossa joka käytti kyseistä tekniikkaa. Tässä on myös mukana yksi huikeimmista auto stunteista koskaan sillä pinkille ruumisautolle annetaan komea loppu.

 Palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen kun The Tall Manin suunnitelmat avautuu edes hiukan mutta rautalankaa ei taaskaan käytetä ja kun yhteen kysymykseen vastataan niin muutama uusi tulee tilalle joten jatkoa haluaa nähdä lisää.

8/10

IMDb

Phantasm 3: Lord of the Dead

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti