sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Phantasm 2


 Ensimmäisen osan tapahtumista on kulunut 8 vuotta ja eloonjääneiden käsitykset ovat hyvin ristiriitaiset. Se mitä loppujen lopuksi tapahtui jakaa mielipiteet kunnes asioille tulee selkeys jonka johdosta unia on alettava ottaa todesta ja niiden perusteella on lähdettävä tien päälle, pysäyttämään The Tall Man jonka jäljiltä löytyykin kuolleita kaupunkeja.

 Fanit odottivat jatkoa Phantasmiin innolla ja kun he (me) sen saivat niin kultti vain kasvoi vaikka ohjaaja Don Coscarelli joutuikin hankalaan välikäteen studion tuottajien halutessa vaihtaa keskeisimmän hahmon näyttelijän eikä kuvaukset muutoinkaan sujuneet helposti pomojen hengittäessä niskaan. Mutta elokuvan hän sai silti tehtyä ja tämä onkin jatko-osaksi hyvä, mysteerien syvetessä edelleen sillä mitään täysin selkeää vastausta kysymyksiin ei taaskaan tule ja mielenkiinto sarjaa kohtaan pysyy hyvin yllä tämän mystisyyden vuoksi.

 Elokuvaan tuli mukaan huumori jollaista ei ensimmäisessä ollut ellei tahatonta lasketa ja kun rahaa oli enemmän käytössä niin se on laitettu hyvään käyttöön efektien parantuessa ja onpas mukaan saatu jopa stunttejakin. Se kuvauspäivä jolloin on kuvattu oikeilla, käynnissä olevilla moottorisahoilla käytävä kaksin taistelu on ollut näyttelijöiden haastettelujen mukaan harvinaisen hermoja riipivä.

8/10

IMDb

Phantasm 2

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti