keskiviikko 10. toukokuuta 2017

The Other Hell


 Nunnat, nuo ihmiskunnan Pingut, elävät jumalalleen ja tämän pojalle, eivät itselleen. Luostarin muurien suojat kumminkin pettävät kun muutama nunna pääsee hengestään ja paholainen itse vaikuttaisi pesineen "Pyhään Paikkaan", kahdessakin mielessä. Tapauksia tutkimaan lähetetty pappi ei kumminkaan usko paholaisen tekoihin vaan ihmisen julmuuteen ja pian miehen munat ovat vaarassa nunnien käydessä pahemmiksi.

 Pidin joskus paljon Italialaisista elokuvista. Vuosien varrella into niihin on hiipunut mutta muutama ohjaaja (esim Lucio Fulci, Dario Argento) on pitänyt vielä pintansa ja heidän leffat on ja pysyy hyllyssä. Bruno Mattei taas ei ole pitänyt pintaansa ja ei tämäkään tule jäämään enää hyllyn täytteeksi.

 Sillä The Other Hellin ainoa hyvä puoli on tarina, kaikki muu on heikkoa/ala-arvoista muttei kumminkaan ihan niin surkeaa etteikö tätä olisi voinut katsoa jokseenkin sujuvasti alusta loppuun joitain hampaita ravisuttavia v*tutuksia lukuunottamatta. Pahimmat vi*tutukset aiheutti kumminkin näkemäni version dubbaukset joiden yliampuvuus oli omaa luokkaansa. Tehosteita ei ole paljoa mutta ne harvat mitä on menettelee eli leffa on ihan ok sillä saralla vaikkakaan ei erityisen uskottava.

 Katsoin tämän viimeksi joskus teininä eikä muistikuvia enää juurikaan ollut joten hankin tämän joku aika sitten DVD:nä ja nyt poden ostajan katumusta. Huuto.net kutsuu tätäkin tekelettä.

3,5/10

IMDb

The Other Hell

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

The Other Hell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti