sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Teenage Mutant Ninja Turtles


 New Yorkia vaivaa rikosaalto jossa kenenkään omaisuus ei ole turvassa ja rikospaikoilla on nähty teinejä joten luonnollisesti kaikki on pentujen syytä. Kaikki ei kumminkaan ole pentujen syytä sillä vaikka räkänokat ovatkin tekijöitä niin aivoina toimii jotain vaarallisempaa. Onneksi heitä pysäyttämässä on neljä rotan kasvattamaa viemäreissä asuvaa vihreää kaverusta.

 En ollut koskaan Turtles-fani enkä muistaakseni omistanut yhtää aiheeseen liittyvää leluakaan ja vaikka tietenkin tunsin kilpikonnat kavereiden kautta niin ensimmäinen kunnollinen kosketukseni hahmoihin oli tämä. Olin julkaisun aikaan 15-vuotias joten mitäpä luulette, innostuinko enää sen ikäisenä aiheesta?

 En h*lvetissä mutta kuinka ollakaan niin parikymppisenäpä innostuin, ainakin joten kuten, edes tästä leffasta sillä vaikka TMNT on huonoa huumoria viljelevä sekä kömpelö elokuva niin juurikin niistä syistä se viihdyttävä teos joka on tullut katsottua useamman kerran julkaisun jälkeen, tosin edellisestä kerrasta on reilut kymmenen vuotta.

 Jim (R.I.P.) Hensonin luomat puvut sekä maskit ovat hienoja varsinkin ikään nähtyinä ja muitakin ulkoisia puolia kestää vieläkin katsoa sujuvasti.Taistelukohtauksissa taas on jo jonkun verran sietämistä enkä usko että koreografi on kuvauspaikalla käynytkään.

 Silti tämä huttu on pitänyt pintansa ja pieksää molemmat tällä vuosikymmenellä tulleet uudemmat versiot mennen tullen (Ensimmäinen jäi kesken aivan kuten toinenkin) sillä ne jos mitkä ovat kammottavaa p*skaa joita kannattaa välttää.

PS: Kaveri sanoi pitävänsä uudemmista TMNT leffoista ja arvatkaapa huvikseen olenko hänen suosittelemiin elokuviin ensimmäisenä tutustumassa?

7/10

IMDb

Teenage Mutant Ninja Turtles

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti