keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Creepozoids


 1998. Suurista Ydiniskuista on jo kuusi vuotta mutta sota jatkuu edelleen. Happosateen yllättäessä joukko rintamakarkureita suojautuu vanhaan tehtaaseen jossa on hylätty tutkimuslaitos ja ihmiselämääkin siellä on ollut suhteellisen äskettäin mutta jokin on lopettanut sen. Ja se "jokin" on edelleen laitoksen tiloissa.

 Ohjaaja David DeCoteau aloitti uransa 18-vuotiaana tuotantoassistenttina Roger Cormanille ja siitä käynnistyi tuottelias ura sillä miehellä vyöllään lukuisia töitä viihdealalla, suurimpana meriittinä 132 ohjaustyötä. Niiden taso taas... No, roskan ystävät kiittävät vaikka joukossa onkin muutamia laadukkaampiakin töitä.

 Creepozoids ei kylläkään ole yksi niistä mutta elokuvan roska-arvot ovat kohdillaan, vaikkakin hiuksenhienosti sillä ei olisi tarvittu kummoistakaan rasitetta niin oltaisiin susisurkean puolella. Onneksi niin ei kumminkaan käynyt vaan ainakin parin viskin jälkeen Creepozoids on hyvää huttua josta saa nauruja kaikilta osa-alueilta hyvin irti.

 Välillä kuvan ylälaidassa näkyvä mikrofoni on vain piste i: n päällä, kerma kaiken p*skan kuorrutteena joka kertoo tästä 75 000-150 000 taalan (Budjetista löytyy paria eri lukua) budjetin leffasta paljon. Lähinnä sen ettei uusinta ottoihin ole ollut rahaa ja aikakin on ollut kortilla sillä vanhassa varastossa olleet kuvaukset kestivät vain 15 päivää.

 Näyttelijät ovat tietenkin niin ja näin mutta Scream Queen Linnea Quigleylla on aina ollut erikoinen paikka sydämessäni ja tulee varmasti olemaankin mm Michelle Bauerin, Brinke Stevensin sekä muiden kanssa Scream Queenien kanssa.

 Creepozoids ei ole hyvä elokuva eikä edes hyvä huono elokuva mutta suhteellisen hauskaa huttua se kumminkin on. Suosittelen kaveriporukan ja/tai kaljan/viskin kera.

6/10

IMDb

Creepozoids

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti