lauantai 4. helmikuuta 2017

Invader


 Viking 2 luotain palaa maahan mutta ongelmana on että sen pitäisi olla Marsissa. Syynä paluuseen on tietenkin vieras elämänmuoto mutta mitkä ovat sen tarkoitusperät? Tätä yrittää selvittää parit tohtorit ennen kuin armeija rynnii paikalle ja asiat mutkistuu entisestään. Ja kuinka ollakaan, vieras elämänmuoto pääsee vapaaksi.

 Aivan sama miten vieras elämänmuoto syntyy/tulee ihmisten keskuuteen mutta h*lvetti että näitä Alien klooneja riittää. Ok, osa on jopa hyviäkin (mm Creature) mutta valtaosa on uskomatonta kuraa. Mutta sitten on niitä mitäänsanomattomia tusinatuotoksia joihin Invader melkein lukeutuu.

 Leffassa on hetkensä ja varsinkin olennossa on persoonaa eikä se hassumman näköinenkään ole. Ne sitten onkin ne piirteet jotka pelastavat Invaderia loppujen lopuksi yllättävän paljon, harmi vaan että liki kaikki muut osa-alueet kuuluu sarjaan "Mitäänsanomaton".

 Jos haluaat nähdä vanhassa tehtaassa huonosti näyteltyä hortoilua kivan hirviön perässä niin ota tilkka kaljaa ja pari viskiä, niin teki Nurisija ja Invader toimi. Huterasti mutta toimi kumminkin.

6/10

IMDb

Invader

DVDCompare

-----

Trailer

Invader (a.k.a. Lifeform)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti