keskiviikko 15. helmikuuta 2017

The Supernaturals


 Pieni ryhmä sotilaita hihoissaan 44 tunnukset joutuu viikoksi harjoituksiin metsään ja into sekä moraali on kaikkea muuta kuin kova. Harjoittelu muuttuu kumminkin eloonjäämistaisteluksi kun sisällissodan aikaisia vainaita alkaa nousemaan kuolleista ja kuinka tappaa sellainen joka on jo kuollut ja joille numero 44 merkitsee paljon?

 Kultaiset lapsuusmuistot joutuu silloin tällöin koville ja vaikka viimeisimmästä kerrasta kun tämän katsoin ei ole montaa vuotta niin silti muistan tämän hyvänä, kuten tämä lapsuudessa oli.

 Sillä enäähän tämä ei varsinaisesti hyvä ole mutta vaikka sanat "tönkkö" ja "laahaava" on ne oikeat sanat tätä kuvaamaan niin myös "kohtalainen" sekä "viihdyttävä" sopii edelleen. Tosin uskoisin että jos olisin nähnyt tämän nyt ensimmäisen kerran niin sanoisin tätä heikoksi ja tylsäksi.

 Ohjauspuoli on toimivaa eikä näyttelijöissäkään kovin surkeita esityksiä ole ja onhan tässä kaksi Star Trek kasvoakin: Nichelle Nichols aidosta ja alkuperäisestä sekä LeVar Burton Star Trek: The Next Generationista. Mikä ei nyt ole varsinainen laadun tae mutta onpahan sekin omanlaisensa kuriositeetti. Tehosteet taas... No, niitä on armeliaan vähän.

 Eli lapsuus on outo juttu ja ne asiat jotka silloin vakuutti hämärtää useasti todellisuutta näin keski-ikäisenä. Siinäpähän hämärtää vaikka joskus lapsuuden aikaiset hyväksi muistetut asiat olisikin viisainta jättää lapsuuteen.

6/10

IMDb

The Supernaturals

DVDCompare

-----

Trailer (Tai siis kohtaus elokuvasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti