perjantai 10. helmikuuta 2017

Megamind


 Megamindin lapsuus ei ollut helppo sillä sininen avaruusolento maan päällä aiheuttaa jostain kumman syystä syrjintää ja sitä myöten syrjäytymistä jonka jälkeen haluaa huomiota, olkoonkin sitten pahojen tekojen kautta. Megamindin mielentilaan ei auta sekään että naapuriplaneetan kirkasotsainen sankari pyörii jaloissa mutta kuinka käykään kun sankari poistuu areenalta? Yksinäisyydessään smurffin suurempi versio sortuu epätoivoon, kuten epätoivoisiin tekoihinkin.

 Tämä oli tarkoitus katsoa vielä kerran ja laittaa sitten tilan saamisen vuoksi kiertoon. No, tilaa en saanut sillä tämä Ben Stillerin tuottama animaatio jossa Guillermo del Toro on ollut suunnittelu apuna saa jäädä edelleenkin hyllyyn.

 Syynä on se että Megamind on persoonallinen ja hyvä animaatio jonka huumori on omalaatuista. Siitä on osittain vastuussa varmasti Megamindin äänenä toiminut Will Ferrell sillä iso osa miehen improvisoinneista jäi elokuvaan ja osaa laajennettiin suuremmaksikin vitsiksi joka nostaa päätään dialogeissa läpi elokuvan.

 Kun vielä leffan tarina on huomattavasti keskiverron yläpuolella, hahmoissa ei turhakkeita pesi ja ulkoinen puolikin on joistain 3D-kikkailuista huolimatta toimivaa niin ei tästä valittamista löydy vaan Megamind on hyvä supersankari elokuva joka vetää vertoja Marvelin tuotoksille sekä Pixarin The Incrediblesille.

8/10

IMDb

Megamind

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti