torstai 9. helmikuuta 2017

Night of the Ghoul


 Oi rikkaat, te tollot joille ei ainakaan raha ole tuonut järkeä päähän. Tosin ne lelut joilla leikitte ovat huomatavasti parempia ja tehokkaampia kuin meidän kuolevaisten. Kuten autot joilla on kiva ajella shamppanja kännissä keskellä yötä huonoilla, syrjäisillä teillä mutta varokaa, tekin voitte eksyä ja kun aamu usva nousee ette välttämättä tiedä missä olette, kuten ei ystävännekään. Mutta joku tietää, joku aina tietää.

 John (R.I.P.) Hurt ehti olemaan monessa mukana elämänsä aikana ja on pakko myöntää että iso osa miehen elokuvista on näkemättä. Joten sitä asiaa korjaamaan lähdin tällä Peter (R.I.P.) Cushingin tähdittämällä kauhuleffalla jossa Hurt on sivuosassa.

 Leffassa on toki muitakin tuttuja naamoja Eurokauhuista (mm. Ian McCulloch) ja näyttelijät ovatkin elokuvan tarinan, lavastuksen sekä osittain hyvin onnistuneen tunnelman ohella niitä teoksen toimivia osa-alueita. Se taas mikä ei toimi on Freddie Francis vainaan ohjaus ja Henry Richardsonin editointi mutta niiden hutilointiin suurimpana syynä on varmaan pieni budjetti, nopea kuvaus ja lyhyt jälkituotanto.

 Oli miten oli niin Night of the Ghoul, tai millä nimellä tämä nyt sattuu mistäkin päin maailmaa löytymään, jää keskinkertaiseksi vaikka elokuva loppua kohden hiukan paranikin.

6/10

IMDb

Night of the Ghoul

DVDCompare

-----

Trailer (Koko leffa tällä kertaa)

Night of the Ghoul

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti