sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Breeders


 New Yorkin naisilla on pelättävää sillä kaduilla liikkuu raiskaaja joka on viiden päivän aikana raiskannut ainakin viisi naista, kaikki neitsyitä. Raiskaaja ei ole kumminkaan inhimmillinen ja mikä pahinta, se voi iskeä kenestä kaksilahkeisesta tahansa. Kuinka taistella olentoa vastaan joka voi olla kuka tahansa mies?

 Ennen kuin joku telaketjufeministi ehtii pillastua niin totean tähän samantien: Raiskaus on mielestäni murhaa pahempi rikos. Piste. Mutta roskaelokuvien maailmassa ja ohjaaja Tim Kincaidin käsissä aiheesta on saatu aikaiseksi jotain niin huonoa sekä epärealistista ettei tuosta teosta ole jäljellä mitään mistä voisi kukaan pillastua.

 Tai en ainakaan usko mutta ainahan löytyy se Mielensäpahoittaja joka vetää vesimelonin nenäänsä asiasta kuin asiasta mutta ainakin minulle tämä menee samaan kastiin ihanan surkean The Sucklingin (sekä tietysti lukuisien muiden) kanssa vaikka paljaassa pinnassa tämä meneekin rinnan jos useammankin mitan verran edelle useita muita roskaleffoja, häviten kuitenkin vielä niiiiiin monelle muulle. Tehostepuoli on sitä mitä pikkubudjetin leffalta voi odottaakin mutta hyvät naurut niistäkin saa.

 Voi Tim Kincaid (vaikka nykyään teetkin elokuviasi parinkin salanimen alla), missä oletkaan ollut minun elämäni sillä jos muut tekeleesi ovat lähelläkään tämän tasoista roskaa niin taidat olla uusi suosikki Ö-luokan ohjaajani. Tutustuminen muihin teoksiisi täytyy aloittaa mahdollisimman pian ja jopa tästä tehty Brittiläinen remake täytyy ottaa poikkeuksellisesti tutkintaan ajan niin salliessa.

7/10

IMDb

Breeders

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Breeders

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti