lauantai 28. tammikuuta 2017

Coherence


 Tiettyjen ihmiskemioitten vuoksi liitoksistaan hiukan natiseva kaveriporukka kokoontuu pitkästä aikaa illanviettoon. Ilta menee jokseenkin kivasti keskustelun soljuessa sujuvasti mutta taivaalla oleva komeetta nousee pääaiheeksi. Pian puhelimia hajoilee, sähköt katkeilee ja tapahtuu asioita joita ei vain pitäisi tapahtua.

 Coherencea kehui minulle useampikin henkilö, osa heistä jopa sellaisia joiden kanssa leffamaku menee yllättävän paljon samoja ratoja. Jotkut samoista kehujista on hehkuttanut minulle The VVitchiä.

 Jonka katsominen siirtyy jälleen sillä jos sen kehuja on tykännyt tästä niin makuero on Grand Canyonin kuilun leveyttä olevaa luokkaa koska Coherence on hyvästä (todella hyvästä) potentiaalista sekä perusideasta huolimatta tekotaiteellisin ja mukasyvällisin kasa p*skaa minkä olen vuosiin nähnyt. Hahmoista puolet on ärsyttävyydessään pesäpallomailalla tapettava-osastoa, tosin näyttelijät ovat pääosin hyviä, ja tarina etenee kiven eroosion vauhdilla. Myös raivostuttava NYPD Blue tyylinen kuvaus potenssiin 122 v*tutti alusta lähtien.

 Kaikki nuo puutteet ja ärsyttävyydet pilaa pohjimmiltaan yllättävän syvällisen sekä harkitsevan eri genrejä yhdistelevän elokuvan josta saattaa saada enemmän irti jos ei odota liikoja. Tai oikeastaan yhtään mitään.

3,5/10

PS: Suomi mainittu, torille!

IMDb

Coherence

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti