maanantai 2. tammikuuta 2017

Rio 2


 Blu on perustanut perheen ja lajin jonkinlainen tulevaisuus on varmistettu mutta kuinkas ollakaan Amazonin sademetsistä löytyy lisää siniaroja joiden tykö pitäisi päästä. Alueella on myös ahneita ihmisiä joiden laittomia puiden hakkauksia uhanalaisten lintujen löytyminen vaarantaa ja saapuupa paikalle vanha vihollinenkin...

 Harvoin on tullut mieleen se että olisi mieluummin oksennustaudissa kun katsoisi elokuvaa suosiolla loppuun, Niin kävi nyt mutta kävinkin kesken kaiken ajelemassa pääni kaljuksi, sentin sänki kun alkaa olla jo sen verran ahdistava/kutittava kokemus minun päänahalleni että nyt koitti sopiva aika helpottaa oloani.

 Onhan Rio 2 värikäs kokemus mutta niin olisi varmaan LSD: n vetäminen ja sen jälkeen selälleen maatessa kuseminenkin, uskoisin myös että se olisi myös hauskempaakin. Ja ne p*rkeleen latinorytmit... H*lvetti ainoastaan reggae ja rap riipii pahemmin korvien välissä, kuuntelisin mieluummin vaikka Yön Joutsenlaulun kaksi kertaa putkeen kuin yhtä noiden kolmen mainitun genren "biisiä". Mistä hitosta edes tietää milloin biisi/artisti vaihtuu!?

 No, Jemaine Clement on aina kuulemisen/näkemisen arvoinen ja hänen ensimmäisestä tuttu hahmonsa jaksaa edes joten kuten kiinnostaa, antaapa jopa jokuset naurutkin, mutta muutoin Rio 2 on heikko esitys. Piste.

3/10

IMDb

Rio 2

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti