sunnuntai 1. tammikuuta 2017

The Angry Birds Movie


 Rediä kiusattiin pienenä hänen ulkonäkönsä vuoksi joten onko ihme että hänellä on vihanhallinta ongelmia? Muiden lintujen mielestä aggressiivinen käytös ei ole kumminkaan hyväksyttävää vaan idiootit saavat tehdä mitä tahansa ilman seurauksia ja satuppa täysin syystä hieromaan täytekakku ääliön naamaan niin oikeuteenhan siitä joutuu. Vihanhallinta kurssit ovat yhtä tyhjän kanssa mutta siinä vaiheessa kun siat varastavat lintujen munat niin jopas alkaa nössötkin v*ttuuntumaan ja Redinkin luonteelle on käyttöä.

 Minulla on se etu etten ole eläessäni pelannut sekuntiakaan Angry Birds pelejä eli mitään vertauskohtaa tämän hahmoihin minulla ei ole. Se että onko sellaista olemassakaan on myös yhdentekevää. Pelin perusidea sekä hahmojen ulkonäkö ovat tietysti tuttuja ja siitä on pitänyt huolen loppumaton oheiskrääsän määrä sekä pelien suhteellisen runsas mainonta.

 Leffana Äkäiset Tiput ei ole kovinkaan kummoinen vaikka paikoitellen todella hyvin onnistunut huumori sekä sen kanssa käsikkäin kävelevä soundtrack pelastaakin leffaa jonkun verran. Angry Birdsillä ei ole visuaalisestikaan häpeämistä muiden modernien animaatioiden seassa eikä ääninäyttelykään missään nimessä huonoa ole vaan syynä elokuvan heikkouteen on täysin olematon juoni sekä sen puutteen korjaamisyritykset todella ärsyttävällä kohkauksella.

 Ilmeisesti Angry Birdsin tekijät luottivat liikaa pelien sekä oheistuotteiden tuoman yleisön antamaan rahaan ja sen seurauksena ns. normaali animaatioita katsova yleisö taisi jättää elokuvan välistä sillä vaikka leffa ei floppi ollutkaan niin eipä jatkoakaan ole tulossa. Siitä Rovio saa syyttää itseään sillä vaikka tavaramerkki onkin (oli?) vahva niin ei se sitä tarkoita että leffan sisällön voi jättää olemattomaksi.

5,5/10

IMDb

Angry Birds

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti