lauantai 5. lokakuuta 2013

The Beast


 Graves Pointin väestöllä on ongelmia koska koko alue on elänyt tähän asti kalastuksella mutta kalakannat ovat pienentyneet ryöstökalastuksen myötä. Muitakaan töitä ei ole juuri tarjolla eikä päättäjiä kiinnosta yrittääkkään korjata asioita mutta kun rannoille ilmaantuu jotain suurta, pitkälonkeroista ja teräväkyntistä niin sana "ongelma" saa uuden merkityksen.

 The Beast perustuu paremmin Jawsin kirjoittajana tunnetun Peter Benchleyn kirjaan joista joko pitää tai ei sillä mitään muutosta niissä ei merenelävää lukuunottamatta ole. Tarina etenee turvallisia uria ilman yllätyksiä: päättäjät ovat kusipäitä, elikko on aina normaalia suurempi ja älykkäämpi oman lajinsa edustaja, sekä veren- ja kostonhimoinen, ja pieni joukko hahmoja on oikeassa, valtaosan ollessa väärässä. Tämähän on tosin peruskauraa monen muunkin kynäniekan tarinoissa eli massoille suunnatuissa tuotoksissa ei uskalleta riskeerata. Sillä massoille suunnattu tämäkin on, vaikka TV-tuotoksesta kyse onkin, sillä The Beast oli aikoinaan kalleimpiin kuuluva pienenkankaan produktio, Emmy palkittu ja kaikkea.

 Eli kyseessä on kolmetuntinen minisarja joka ei itseasiassa tunnu niin pitkältä. Ohjaaja Jeff Bleckner on pitkälinjan TV-mies joten homma on hanskassa ja näyttelijät ovat hyviä rooleissaan joissa on uskottavuutta. Efektipuoli toimii vaikka realistisuus ongelmia toki on, itseäni moiset ei tälläkään kertaa häirinneet.

 Jos joskus on kolme tuntia ylimääräistä aikaa eikä meinaa helppoa katsottavaa keksiä niin tässä on yksi vaihtoehto mutta parempiakin löytyy. Mutta jos joskus on...

7/10

IMDb

The Beast

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti