keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Child´s Play 3


 Andy Barclayn tapauksesta on kulunut 8-vuotta ja silloisen negatiivisen julkisuuden vuoksi suljettu lelutehdas avataan ja Good Guys-nuken valmistus aloitetaan uudestaan. Mutta koska Chucky sai edellisessä näyttävän lopun samaisessa tehtaassa niin eikös muovin sekaan pääse maailman pienimmän sarjamurhaajan verta ja näin hihnalta ensimmäisenä ulos tuleva nukke on kaukana Good Guysta. Eikä hän ole unohtanut Andyä.

 Kolmanteen tuli ohjaajaksi Jack Bender, TV:ssä elantoaan hankkiva tekijä jonka meriitteihin kuuluu mm Carnivalé ja nopean alamäen kokenut Lost. Andyn näyttelijä luonnollisesti vaihtui sillä hahmo on 8-vuotta vanhempi vaikka toisen ja kolmannen osan julkaisu väliä oli vain 9 kuukautta ja tonttia paikkaa myös TV:n puolelta tutumpi Justin Whalin.

 Bender ei osaa kuljettaa tarinaa sujuvasti ja koko homma tahmaa välillä pahastikin. Elokuvan ongelmia lisää käsikirjoitus turhan heppoisine ratkaisuineen ja tapahtuma ympäristöstä olisi pitänyt saada enemmän irti. Pahin moka on Jeremy Sylversin näyttelemä Tyler sillä pentu on käsittämättömän rasittava ja typerä räkänokka, jonka käyttäytymiselle on tosin jonkinlainen perustelu, mutta myös monessa muussa sivuhahmossa on toivomisen varaa.

 Nopea julkaisu aikataulu kostautui monessa mielessä mutta kyllä leffassa on hyviäkin puolia kuten yksi elokuvahistorian yllättävimmistä tapoista. Lopputulos jää silti sarjan heikoimpien joukkoon.

6/10

IMDb

Child's Play 3

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti