torstai 27. heinäkuuta 2017

Stranded


 Algeria, 1960. Muukalaislegioonan kenraalin lentokone katoaa aavikolle kyydissään 10 miestä sekä kallisarvoinen salkku sisältöineen. Heitä etsimään lähteneestä ryhmästä palaa salkun kanssa vain yksi mies ja hänellä on uskomaton tarina kerrottavanaan.

 Joskus elokuvan perusidea herättää tarpeeksi mielenkiintoa että leffan jaksaa etsiä asioikseen käsiinsä. Tämä kiinnosti siksi että tässä on Djinnejä joita ei ole juurikaan leffoissa käsitelty ja ainoat jotka minulle tulee mieleen tämän lisäksi on kohtalainen Wishmaster sekä vielä näkemättä oleva Tobe Hooperin Djinn. No, onhan sitä tietty olemassa vielä Disneyn Aladdin mutta se taas on mennyt Disney suodattimen läpi ja lopputulos on kaukana vanhoista taruista. Hooperin Djinniä on haukuttu kumminkin sen verran paljon että kiirettä en sen suhteen pidä.

 Tämäkään ei ole saanut kummoista vastaanottoa eikä Stranded (a.k.a. Djinns) ainakaan minussa herättänyt pääosin muita tunteita kuin tylsistymistä sillä leffan 103 minuuttinen kesto tuntui noin kolme tuntiselta ja ainoa hyvä sekä oikeasti kunnolla toimiva puoli oli itse Djinnit. Myös muutamat hahmot ja roolisuoritukset nousi keskinkertaisuuden yläpuolelle mistä täytyy antaa plussaa.

 Tätä kohtaan oli odotuksia eikä niistä lunastettu kuin osa mikä on harmi sillä potentiaalia olisi ollut paljonkin. Nyt saatiin tämmöinen.

4/10

IMDb

Stranded

DVDCompare

-----

Trailer

Stranded

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti