keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Killer Tomatoes Strike Back!


 Crystal Mountainilla on tapahtunut kaksi julmaa murhaa joita tutkimaan lähetetty etsivä Boyle ei usko tomaattien vaarallisuuteen. Mutta totuus ei ole uskon asia sillä tomaatit ovat palanneet ilkeän tohtori Gangreenin alaisuudessa joka on pysynyt piilossa näkyvillä Talk Show juontaja Jeronahewna. Onnistuuko Gangreen tällä kertaa valloittamaan maailman?

 Typerä. Huono. Ala-arvoinen. Mutta ah niin ihana. Sitä on Killer Tomatoes Strike Back! The Naked Gun: From the Files of Police Squad!-tyylisellä (huomattavasti huonommin toteutetulla) huumorilla varustettu jatko Return of the Killer Tomatoes!: iin jossa tomaatit eivät anna armoa.

 Ok, kenties tuo edellinen osio on kirjoitettu turhan messevästi mutta onhan tämäkin omassa ääliömäisyydessään "hyvä" leffa. Huomatkaa lainausmerkit sillä hyvyys on suhteellista niin kuin aina, joissain tapauksissa se on sitä jopa normaalia enemmän ja tämä on yksi niistä. Eli KTSB! on mielestäni hyvä sekä viihdyttävä hölmöily jonka perusidea kertoo elokuvasta kaiken oleellisen joten jos jo se on mielestäsi sietämättömän kuuloinen niin älä katso tätä. Tai mitään tämän sarjan elokuvista.

 Näyttelijät on mitä on (Osa on tuttuja naamoja jo edellisestä, jotkut jopa eri hahmoina) mutta hauskaa heillä tuntuu olevan sillä tietynlainen rentous paistaa läpi elokuvan. Tehosteillakaan ei juhlita mutta ne ovat toissijaisia seikkoja silloin kun elokuva toimii kaikella muulla kuin laadulla.

 Killer Tomatoesit ovat olleet tähän asti typerän hauskaa mutta innolla tehtyä roskaa sekä takuulla ainutlaatuisia. Siihen on tietenkin syynä se ettei kukaan täysipäinen lähde tällaisia matkimaan.

6,5/10

IMDb

Killer Tomatoes Strike Back!

DVDCompare

-----

Trailer (Kun ei löydy niin koko elokuva tälläkin kertaa)

Killer Tomatoes Strike Back!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti