torstai 27. heinäkuuta 2017

Teenage Mutant Ninja Turtles 3 - Turtles in Time


 Kun April O'Neil päätyy feodaaliseen Japaniin mystisen lyhdyn kautta niin mitäpä muutakaan vihreä nelikko voi tehdä kuin seurata. He päätyvät keskelle sisällisisotaa jota ruokkii ahne englantilainen aseistamalla sodan rikkaampaa puolta ruutiaseilla, talonpoikien kärsiessä. Miten neljä teiniä voi pelastaa talopojat sekä palauttaa Aprilin sekä itsensä takaisin omaan aikaansa?

 Edellinen osa oli vielä hyvää, rentoa viihdettä ja menestyipä sekin sen verran hyvin että kolmas piti tehdä ja jopa Corey Feldman palasi Donatellon ääneksi vaikka budjetti pienenikin. Se että voiko budjetin supistumista vai Jim Hensonin kuolemaa syyttää siitä että tehosteet huononivat todella pahasti on minulle kysymysmerkki.

 Sillä kilpikonnat näyttävät todella p*skoilta ja vaikka näyttelijät liikkuvatkin huomattavasti paremmin asuissaan niin maskien motoriikka on todella hirvittävää katsottavaa eikä liikekykyä hyödynnetä sillä taistelut näyttää entistä kaameimmilta eikä potkuihin tai milloin mihinkin liikeeseen liitetyt Didney/Warner-piirretyistä tutut "hassut" äänet ainakaan parantavasti auta. Myös huumori ottaa pahan notkahduksen alaspäin sillä vaikka vitsit olivat aika köykäisiä aikaisemmissakin niin nyt ne ovat jo pääosin surkeita.

 Kaikki hyvä loppuu aikanaan mutta joskus olisi hyvä lopettaa jo hyvissä ajoin ennen sitä kuuluisaa turpaluisua soratien kautta orapihlaja-aitaan. Ehken tuo vertauskuva on kuuluisa vain minun päässäni mutta ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan.

3,5/10

IMDb

Teenage Mutant Ninja Turtles 3

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti