perjantai 7. heinäkuuta 2017

Return of the Killer Tomatoes!


 Sota tomaatteja vastaan on voitettu mutta Yhdysvaltojen nuoriso on alkanut kaipaamaan tomaatteja ruokavalioonsa eivätkä he muista millaista tuhoa kyseinen vihannes sai aikaan. Pahempaa kuin tomaatteja salakuljettavat nuoret on se tosiasia että tomaatit ovat jo palanneet mutta Tohtori Gangreenin kokeiden seurauksena ne ovat entistä vaarallisempia ja ne ovat palanneet ihmisen muodossa! Kuinka estää katalan Gangreenin suunnitelmat maailman valloituksen suhteen!?

 Tappajatomaatit on taatusti jo pelkkänä nimenä sellainen asia joka jää mieleen vaikka itse elokuva ei tuttu olisikaan. Ensimmäinen tulee katsottua tasaisin välein mutta vaikka tämäkin on ollut hyllyssä jo vuosia niin eipä näistä jatko-osista ole tullut katsottua ensimmäistäkään pariinkymmeneen vuoteen. Joten on aika korjata se virhe.

 Tosin en ihan varma ole siitä onko näiden vuosiin katsomatta jättäminen ollutkaan virhe sillä kyllähän tämäkin vaati jo kestokykyä huonon huumorin suhteen sillä sitä riittää ja vaikka olenkin huonon huumorin sekä huonon elokuvan ystävä niin tämän kohdalla mentiin sietokyvyn rajoilla alusta loppuun.

 Mutta vain rajoilla sillä suoranaisen surkeuden puolelle Return ei mene kuin paikoitellen ja onhan Karen M. Waldron aika helvetin seksikäs tomaatti, ainakin näin 1980-luvulla vastakkaisen sukupuolen olemassa oloon heränneenä miehenä parin viskin jälkeen. Naisen tähdittämä Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death näkyykin olevan hyllyssä eli sen pariin pitää koettaa ajautua piakkoin.

 Eli: RotKT on huonon hauska tekele jollaisen näkeminen piristää päivää ja mieltä vaikkei se täydellinen olekaan. Ja entä sitten, täydellisyys on useasti hyvin, hyvin tylsää!

6,5/10

IMDb

Return of the Killer Tomatoes!

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti