maanantai 3. heinäkuuta 2017

He Knows You´re Alone


 Häät ovat joillekin pakkomielle aivan ihan kuin siunaus+sormus+papin aamen olisi jotenkin merkitsevää suhteen kestämisen/tason kannalta. Joillekin ne ovat sen sortin pakkomielle että kun omat häät menee puihin morsiamen löytäessä toisen niin silloin kaikkien naimisiin menevien naisten on päästävä hengestään. Tosin tapettavaa olisi niin pirusti että on pakko tyytyä niihin harvoihin jotka kohdalle sattuu.

 Slasher buumin ollessa kovimmillaan 1980-luvun alussa ja genren edustajien määrän kasvaessa taso oli todella vaihteleva klassikoista umpisurkeisiin tekeleisiin joista saattoi saada edes naurut tai parit irti.

 Sitten on tämän kaltaisia tylsiä ja mitään sanomattomia haukotusfestivaaleja jossa tapahtuu yhtä vähän kuin esimerkiksi Halloweenissä (Jota tässä matkitaan musiikkien kohdalla jonkun verran kuten myös tapahtumapaikan osalta) mutta tunnelmaa on saman verran kuin keskiverto automainoksessa. Hahmot ovat paperin ohuita vaikka näyttelijät siedettävästi suorituvatkin (Tom Hanks tekee tässä ensimmäisen roolinsa) ja äänimaailmaan on otettu "lainauksia" Friday the 13thistä. Eli yritystä omaan ei juurikaan ole ollut, tosin en tiedä kumpiko, tämä vai Friday, tehtiin/julkaistiin aikaisemmin mutta kovin tutun oloisia äänisampleja tästä kumminkin löytyy ja ainakin Halloween tuli ennen tätä.

 Slashereistä joko pitää tai ei ja minä pidän. Tästä en kumminkaan erityisemmin pitänyt vaikka en tätäkään suoranaisesti inhonnut. Voi kumminkin olla etten kahden viikon päästä muista edes nähneeni sen nimistä elokuvaa kuin He Knows You're Alone.

4/10

IMDb

He Knows You´re Alone

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti