maanantai 13. huhtikuuta 2015

Zombeavers


 Mary, Zoe ja Jenn ovat lähteneet viikonlopuksi mökille jotta Jenn saisi ajatuksensa pois pettävästä poikaystävästään. Ja kun korvessa ollaan niin junteilta ei vältytä eikä miesväkikään poissa pysy mutta pahinta on zombeiksi muuttuneet majavat jotka haluavat tuoretta lihaa.

 Mainitaan nyt heti alkuun se että tämä oli vähällä jäädä minulta kesken, todella lähellä. Syynä siihen oli erittäin raivostuttavat hahmot mutta ajatus siitä että ainakin osa niistä kuolee, mahdollisesti kivuliaasti, sai jatkamaan katsomista. No, tietysti niinkin käy mutta hahmojen ärsyttävyys loppuu kumminkin yllättävän pian ja siitä eteenpäin Zombeavers osoittautuu kohtalaisen hauskaksi ja veriseksi roskaksi jossa ei tissien näyttöä arastella.

 Leffassa on yllättäen paikoitellen tunnelmaakin eikä näyttelijöissäkään vikaa ole mutta kokonaisuus on kumminkin tylsä eikä tarjoa mitään uutta ellei tappajamajavia lasketa. Elikko voisi juonellisesti olla melkein mikä tahansa mutta beaver-sanan siunauksella erilaisia majava vitsejä viljellään jonkun verran ja mikäs siinä, ÄO: ni on tarpeeksi matala niille hihittelyyn ja huumori tässä toimiikin yllättävän hyvin. Tehosteet taas ovat taattua B-laatua ja olen melkein varma että näin yhdellä majavista renkaat mahan alla, tosin en vaivautunut kelaamaan taaksepäin asian varmistamiseksi.

 Zombeavers ei ole niin hyvä kuin traileri lupaili ja kuten niin useasti on niin se spoilasi elokuvaa jonkun verran (Mikä nyt ei varsinaisesti yllätä sillä sitä tapahtuu nykyään todella paljon). Leffa kumminkin sopii, ainakin uskoakseni, parhaiten nousuhumalaan tai krapulaan ja jos joku teistä joskus kokeilee jommassa kummassa olotilassa tämän katsomista niin kiinnostaa tietää miten leffa toimi eli jos omaat minun yhteydenottotietojani niin laittele viestiä lopputekstien pyöriessä.

 PS: Saas nähdä aloittiko tämä jonkun uuden tappajazombie-eläin buumin sillä tulossa on ainakin Squirrels.

6,5/10

IMDb

Zombeavers

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti