perjantai 3. huhtikuuta 2015

Bugs


 FBI: n agentti Matt Pollack jahtaa sarjamurhaajaa ja hänet kutsutaan metrotunnelista löytyneen poliisin ruumiin löytöpaikalle siinä luulossa että tekijä on iskenyt jälleen. Ruumiista on jäljellä pelkkä torso ja sen päältä löytyy syövyttävää limaa joten on selvää ettei tekijä ole sama mutta Pollack kiinnostuu tapauksesta ja hän sotkee mukaan CDC: n tutkijan Emily Fosterin. Kaupungin päättäjät eivät ota varoituksia kuuleviin korviinsa mutta kun metrovaunullinen kaupungin VIP-vieraita pääsee hengestään niin jopas järjestyy miehiä sekä aseita tunnelijärjestelmän tutkimiseen. Mikä on hyvä juttu sillä maan alla riittää ammuttavaa.

 Bugs on SciFi Channelin, nykyään SyFy, taattua laatua eli päätä ei juurikaan huimaa missään vaiheessa leffaa. Ellei verenpaineen nousun aiheuttamia oireita lasketa sillä tämän Aliens-rip off tekeleen näyttelijät ovat kauttaaltaan heikkoja, dialogi on kammottavaa  ja tarinan kerronnasta on sujuvuus kaukana. Efektit on kylläkin huomattavasti paremmat kuin kanavan elokuvissa yleensä ja punaista nestettä on leffassa sen verran että ikärajaksi on saatu R, joka on täällä päin useasti K-18, mutta koska tämä on Briteissä K-15 niin ei Bugsia todellakaan voi väkivaltaiseksi kutsua.

 Olen kovasti yrittänyt olla tarttumatta kirpputoreilla jokaiseen kiinnostavaan elokuvaan, tällä kertaa brittien ikärajamerkinnät kiinnittivät huomioni, sillä liian useasti leffan prkl tulee kassan kautta kotiin. Niin kävi tämänkin kohdalla ja vaikka ötökkäkauhusta pidänkin niin eipä tässä mikään muu toiminut kuin ihmisten päälle käyvät maanalaiset asukit.

 Hyvä että edes ne mutta silti elokuva tuntui huomattavasti pidemmältä kuin 82 minuuttia joita en saa koskaan enää takaisin sillä vaikka leffa paranee loppua kohden niin huonohan tämä on. Kyllä minä vielä joku kaunis päivä opin...

3/10

IMDb

Bugs

DVDCompare

Bugs

Trailer
(Kas enpäs löytänyt moista...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti