torstai 29. tammikuuta 2015

Wrong Turn 5: Bloodlines - Unrated


 On Halloween ja pienen Fairlaken kaupungin väestö moninkertaistuun juhlapyhän ajaksi Mountain Man-musiikkifestivaalin vuoksi. Kaupungin historia on synkkä ja vaikka asiat ovatkin tällä hetkellä hyvin niin tilanne muuttuu kun paikallinen sheriffi pidättää etsintäkuulutetun miehen jonka luona asustelevat serkkupojat sattuvat olemaan Länsi-Virginian sekopäisimmät sisäsiittoiset. Veri on vettä sakeampaa ja kyllähän tappaminen onnistuu kaupungin kaduillakin.

 Ohjaaja/käsikirjoittaja Declan O´Brien tekee jo kolmannen Wrong Turninsa eikä nippa nappa keskinkertaisen Wrong Turn 4: Bloody Beginningsin jälkeen ollut juurikaan odotuksia, ei varsinkaan kun samainen mies oli myös surkean kolmannen osan takana. Elokuva jatkaa melkein suoraan siitä mihin edellinen jäi ja vaikka tällä kertaa mennäänkin tasollisesti taas alaspäin niin silti nostan Declan O´Brienille hattua. Syynä on se että hän vie tappajiaan uusiin paikkoihin eikä tyydy siinä mielessä vain toistamaan edellisiä. Jopa tapoissa on jälleen jotain uuttakin, vaikutteita on tosin tongittu antiikin historiasta asti, eikä kaikki tälläkään kertaa toimi vaan sana "idioottimainen" tulee mieleen useammin kuin kerran.

 Mutta muita hyviä puolia ei ole, ellei Doug "Pinhead" Bradleyn (IMDb) läsnäoloa lasketa (mies on rikollisen aliarvostettu näyttelijä jonka kyvyt menevät täysin hukkaan tällaisissa pa*koissa) sillä muutoin toistoa riittää ja Wrong Turn 5 olisi saanut jäädä tekemättä. Huono homma vaan että kuudeskin on jo tullut eli ainakin vielä yhden Wrong Turnin ajan uskoni moderniin kauhuun on koetuksella, vaikka uskottavaa kieltämättä hyvin vähän enää onkaan.

2,5/10    

IMDb

Wrong Turn 5: Bloodlines

DVDCompare

DVD

BluRay

Movie-Censorship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

Wrong Turn 5: Bloodlines

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti