keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Wrong Turn 3: Left for Dead - Unrated


 Vankeja kuljettava bussi pakotetaan ulos tieltä ja kyydissä olevat matkalaiset karkaavat mutta koska ollaan Länsi-Virginian metsissä niin mahdolliset perässä olevat lain edustajat ovat loppujen lopuksi rikollisten pienin ongelma sillä näillä metsäisillä kukkuloilla ei ole Trappin perhe lauleskelemassa.

 Ohjaaja Declan O´Brien on onnistunut tekemään yhden, ainakin minusta, hyvän elokuvan (NurinaNurkka) mutta tämä oli juurikin niin heikko tekele kuin muistin ja huonous korostuu vielä enemmän kohtalaisesti onnistuneen kakkososan (NurinaNurkka) jälkeen. Yksi syy Left for Deadin huonouteen on lyhyt kuvaus aika, 24 päivää, sekä tiukka budjetti jota ohjaaja ei ole osannut hyödyntää mutta suurin syy on surkea käsikirjoitus. Myös joissain efekteissä on toivomisen varaa, vaikka tapoissa kieltämättä kekseliäisyyttä onkin, ja vähäinenkin CGI olisi pitänyt jättää kokonaan pois.

 Nopea kuvaus aikataulu näkyy näyttelijöiden suorituksissakin jotka on täysin mitättömiä mutta niin ovat hahmotkin joiden kohtalosta ei tälläkään kertaa jaksa kiinnostua. Yksi syy siihen on tietenkin se että suurin osa niistä on rikollisia, vartaaseen vaan perkeleet.

 Wrong Turn 3 on surullinen esimerkki siitä miten elokuvien tekijät luottavat siihen että kun tuotteeseen lyödään tuttu nimi niin sen varjolla voi tehdä mitä tahansa roskaa. Ilmeisesti ja valitettavasti he ovat oikeassa sillä kai tämäkin on jotain tuottanut koska jatko-osia on tullut lisää. No, alussa oli hyvät tissit mutta niitä nyt näkee useammin kuin hyviä elokuvia.

2/10

IMDb

Wrong Turn 3: Left for Dead

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti